Gewoon rechtdoor
down

helder krijgen wat de kern is.

alles mag gezien worden.

Op basis van kennis, ervaring en intuïtie geef ik je inzichten die helpen om bij de kern van het probleem te komen. Door middel van heldere adviezen en praktische tips kun je vervolgens op eigen kracht jouw doel bereiken.

ervaring & intuïtie

Naast de kennis die ik opgedaan heb tijdens vele opleidingen, zijn ervaring en intuïtie onmisbaar. De eerste 5 minuten geven een gevoel. Dit gevoel is het begin van de zoektocht. De zoektocht naar jezelf, wat je drijft en wat je het meest belangrijk vindt; de zoektocht naar jouw kern.

zicht & inzicht

Ik creëer een beeld van de lagen die om jouw kern liggen. Deze ligt namelijk vaak diep verborgen onder alle lagen die jou maken tot wie je bent. Met alles wat je tijdens je leven hebt meegemaakt, heb je immers ervaringen opgedaan. Positieve en negatieve. De mensen om je heen beïnvloeden hoe je de wereld om je heen beleeft en welke beslissingen je neemt. Soms word je meer geleefd dan je lief is of moet je je anders voordoen dan je wezenlijk bent. Ik maak inzichtelijk wat werkelijk essentieel is. Inzichten die de basis vormen om terug te keren naar wat belangrijk is voor jou, zodat je stappen kunt maken naar een situatie die niet alleen werkbaar is, maar waar je je daadwerkelijk gelukkig voelt.

in je kracht zetten

In ieder mens zit meer kracht verborgen dan je denkt. De omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je je dit even niet realiseert of niet weet hoe je dit kunt gebruiken. Ik laat je zien wat je belemmert. De oorzaak ligt vaak bij jezelf en dat is goed nieuws. Het betekent dat je zelf in staat bent om de situatie te veranderen. Ik zal je tonen hoe je je eigen kracht aan kan spreken om de leiding in je leven weer in eigen handen te nemen. Ik zet je in je kracht.

de zoektocht in de mens vind ik geweldig.
contact