Individuele coaching
down

helder krijgen waar het in zit

zelf de regie over je leven nemen.

Om de juiste stappen te zetten, laat ik je zien in welke patronen je gemakkelijk vervalt. Het is belangrijk om je te realiseren, dat je zelf iets moet doen als je daadwerkelijk wilt veranderen. Deze daadkracht zit in iedereen en ik ga samen met jou de uitdaging aan om die kracht in de praktijk te brengen. Mijn aanpak is praktisch en vrij direct, maar ook eentje met humor. Een aanpak die nodig is om te groeien.

Zonder afleiding maak je de meeste meters.

het ligt bij jezelf

personal coaching.

In het eerste gesprek wordt snel duidelijk of mijn manier van werken bij je past. Ik gebruik diverse coachingmethoden die door elkaar heen lopen gedurende het begeleidingstraject. In elke sessie zitten een aantal praktische tips die je direct kunt toepassen. Op deze manier krijg je snel een indruk waar we naartoe werken. De sessies zijn aanvankelijk om de twee weken en duren ongeveer twee uur. Vervolgen wordt het interval aangepast. Het gehele traject duurt ongeveer vijf maanden. De coaching locatie is meestal Schaijk, maar de begeleiding kan in overleg ook elders plaatsvinden. 

Meer lezen

Mijn coachingsmethode bevat een scala aan oefeningen en opstellingen. Deze kunnen ook op IJsland plaatsvinden. Door de rust, de ruimte en de geweldige natuur verdwijnt alle afleiding. Hierdoor ligt de focus volledig op je doel, de onderliggende patronen die je hiervan weerhouden en de manier waarop je zelf het roer in handen kunt nemen. Dat klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik zet je weer in je kracht en begeleid je om je doelen te realiseren.

Meer lezen

Paardenopstellingen

Paarden zijn bij uitstek geschikt om ons te helpen bij persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn prooidieren en kuddedieren. Om in de natuur te kunnen overleven zijn ze hierdoor uiterst sensitief. Ze zijn gevoelig voor datgene wat niet klopt of wat ontbreekt. Gedrag wat niet overeenkomt met wat je voelt, maakt een paard onrustig of onzeker. Paarden kunnen ons hierdoor helpen om authentiek te zijn en dichter bij ons gevoel te blijven. Vanuit het eigen gevoel kun je veel sterker zijn. Middels een paardenopstellingen kijk ik naar wat verborgen of onduidelijk is, maar wel (onbewust) conflict veroorzaakt. Door dit boven water te krijgen, wordt de eerste stap naar verandering ingezet. Op een weg die rechtdoor leidt.

ijslandreizen

Door uit je dagelijkse omgeving te stappen, is het gemakkelijker om de focus te leggen op wat je wilt veranderen. Het leidt tot meer creativiteit en oplossingsgericht denken. De overweldigende natuur op IJsland draagt hieraan op ongekende wijze bij. Ik neem je mee op een onvergetelijke reis langs watervallen, geisers, lavavelden en gletsjers. Onderweg begeleid ik je om inzicht te krijgen in je situatie en geef je handvaten om stappen te kunnen zetten richting je doel.

Tijdens deze 4-daagse reis kun je je aansluiten bij mensen, die net als jij voor een uitdaging staan. Door met hen te sparren kun je tot nieuwe inzichten komen. Ook is het mogelijk deze reis individueel te maken. In dit geval wordt de reis in overleg samengesteld.

de zoektocht in de mens vind ik geweldig.
contact