Ijslandreizen
down

voor een team of individu

Ontdek het ruige IJsland en neem de tijd voor jezelf.

IJsland is bij uitstek het land om terug te keren naar de kern. De indrukwekkende natuur, de mythische watervallen, het magische noorderlicht, de imposante geisers en de krachtige weersomstandigheden laten een onuitwisbare indruk achter. Een omgeving om in te relativeren en prioriteiten te maken. Om doelen te stellen en een heldere visie te ontwikkelen hoe die te bereiken. Ik neem je mee op een onvergetelijke reis door het zuiden van IJsland, die je zoveel méér zal opleveren dan alleen de ontdekking van de overweldigende schoonheid van het land.

persoonlijk leiderschap

Soms gaat het leven met je aan de haal. Je zit gevangen in je verplichtingen en voelt druk om op alle vlakken te moeten presteren. Hoe kom je uit dit patroon en neem je zelf weer de regie over jouw leven? De oplossing blijkt soms eenvoudiger dan je denkt, maar ligt wellicht net buiten de kaders die je jezelf hebt opgelegd. Ik help je boven water te brengen waar de mogelijkheden liggen en duidelijk te krijgen hoe je bestaande patronen kunt doorbreken. IJsland is hier de uitgelezen locatie voor. Tijd en ruimte voor jezelf in een indrukwekkende omgeving, ver van de gebruikelijke paden in je leven. Naast persoonlijke begeleiding is de dynamiek in de groep een uitgelezen kans om te sparren met reisgenoten. De groep bestaat uit maximaal 8 personen en reizen kunnen zowel individueel geboekt worden als met collega’s, vrienden en familie.

€ 1.300,- ex. BTW

  • 4-daagse reis
  • 8 deelnemers
  • Incl. vlucht, overnachtingen, alle maaltijden en dranken, vervoer en entreegelden

Data

  • 16 t/m 19 september 2021  (Code 2021-4a) VOLGEBOEKT
  • 6 t/m 9 oktober 2021 (Code 2021-4b) plaatsen beschikbaar  
  • 30 maart t/m 2 april 2022 (Code 2022-2a) plaatsen beschikbaar
Individuele coaching

teambuilding

Een goede samenwerking binnen een team zorgt voor prestaties die de verwachtingen van de deelnemers te boven gaan. Samen kan het resultaat zoveel beter zijn dan de mogelijkheden van de individuen waaruit het bestaat. De diversiteit van mensen binnen het team kan hierin echter een uitdaging vormen. Soms zijn doelen niet helemaal helder of zijn individuele standpunten niet duidelijk. Wanneer men zich onbegrepen of niet gehoord voelt, kan het potentieel van een teamlid niet volledig tot zijn recht komen en benut worden. Ik kan jullie tonen waar winst te behalen valt. In de prachtige omgeving van IJsland is de afleiding tot een minimum beperkt en kan de focus volledig worden gericht op de dynamiek binnen het team. Door middel van heldere adviezen en praktische aanwijzingen kan het team groeien en kan ieder zich focussen op zijn rol hierin. Zo groeien respect en synergie, terwijl men zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

 € 1.750,- ex. BTW

  • Reis op maat gemaakt
  • Datum, duur en aantal personen in overleg
  • Incl. vlucht, overnachtingen, alle maaltijden en dranken, vervoer en entreegelden
ik  laat je de mooiste kanten van ijsland zien.
meer weten?

een speciale reis

midzomernacht

Door de noordelijke ligging van IJsland zijn de zomerse nachten kort. 21 juni markeert de nacht dat de zon niet ondergaat. De zon tikt de horizon aan en herrijst vervolgens weer naar een nieuwe dag. Deze nacht markeert voor de IJslandse bevolking een nieuw begin, een verse start. Naast dat dit een feestelijke aangelegenheid is, wordt het gezien als een spiritueel moment.

Tijdens deze 5-daagse reis ben je getuige van dit bijzondere natuurverschijnsel. Een uitgelezen kans om een nieuwe start te maken of veranderingen in gang te zetten. Ik laat je de mooiste kanten van IJsland zien, begeleid je in het maken van keuzes en ondersteun in het zetten van de juiste stappen. Geniet van de overweldigende natuur en ontmoet mensen die net als jij voor uitdagingen staan.

€ 1.450,- ex. BTW

5-daagse reis / 8 deelnemers
Incl. vlucht, overnachtingen, alle maaltijden
en dranken, vervoer en entreegelden

Data

19 t/m 23 juni 2022 (Code 2022-5a) plaatsen beschikbaar

het is nooit te laat voor een nieuwe start.
meer weten?